Υπηρεσίες

Η ΤΡΟΧΑΔΗΝ exclusive couriers καλεί εσάς που θέλετε απλά, γρήγορα, υπεύθυνα να φέρετε
το αποτέλεσμά σας, όπου επιθυμείτε, όποτε και με όποιον τρόπο. Στόχος μας η ασφαλής ανταπόκριση στις απαιτήσεις σας, πάντοτε ποιοτικά και με γνώμονα το πολύτιμο συμφέρον σας.

Μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας, εμπιστεύονται
τη διακίνηση της αλληλογραφίας τους στην ΤΡΟΧΑΔΗΝ exclusive couriers, γιατί παρέχει την υψηλή στάθμη υπηρεσιών σε συγκεκριμένους, επιλεγμένους ανά περιοχή πελάτες με έναν μοναδικό τρόπο.

Καλύπτουμε το 100% της ελληνικής επικράτειας ακόμα και περιοχές δυσπρόσιτες. Επίσης ενεργούμε αποστολές καθημερινά σε 260 και πλέον χώρες ανά την υφήλιο, με την διεθνή εταιρεία ταχυμεταφορών , καταδεικνύοντας το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας που εγγυάται σωστή διαχείρηση σε συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης, αναλόγως την χώρα προορισμού. Αποσαφηνίζουμε καθαρά και με απλότητα τίς παροχές, επιτρέποντας συνάμα επανασχεδιασμό νέων λύσεων, που απαιτούν οι ιδιαίτερες περιστάσεις.

Αφουγκραζόμαστε τις ιδιαιτερότητες και προσφέρουμε ξεχωριστά, με σαφήνεια τόσο «προσωπικές» λύσεις όσο και χαμηλές τιμές, παρέχοντας την καλύτερη αναλογία κόστους-αποτελέσματος.
Σας προτρέπουμε να συγκρίνετε το κόστος υπηρεσιών στην Ελλάδα με μιά απλή κίνηση
στον τιμοκατάλογό μας, και αντίστοιχα στον τιμοκατάλογο εξωτερικού. Σας παρέχουμε και την μέθοδο υπολογισμού κόστους για τις αποστολές σας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Για το αποτέλεσμα, σας καλούμε να μας εμπιστευθείτε.

ΕΕΤΤ ΑΜ: 04-049 Γενική άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών
© ΤΡΟΧΑΔΗΝ exclusive couriers 2012-2024 | Designed by notias